Kiemelt

HP LASERJET M140WE WIFI MONO MULTIFUNKCIÓS LÉZERNYOMTATÓ 49990Ft

2023.09.01.
Funkciók :
Wifi Nyomtatás, másolás, wifi szkennelés
 Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, letter)
Akár 21 oldal percenként
Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Akár 20 oldal percenként
Első nyomat elkészülése, fekete (letter, készenlét)
As fast as 8.3 sec ( A mérés az ISO/IEC 17629 szabvány alapján történt. További információ: http://www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftveralkalmazástól, az illesztőprogramtól és a dokumentum összetettségétől függően változhat.)
Első nyomat elkészülése, fekete (A4, készenlét)
Akár 8,5 mp alatt ( A mérés az ISO/IEC 17629 szabvány alapján történt. További információ: http://www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftveralkalmazástól, az illesztőprogramtól és a dokumentum összetettségétől függően változhat.)
Első nyomat elkészülése, színes (letter, készenlét)
( A mérés az ISO/IEC 17629 szabvány alapján történt. További információ: http://www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftveralkalmazástól, az illesztőprogramtól és a dokumentum összetettségétől függően változhat.)
Első nyomat elkészülése, színes (A4, készenlét)
( A mérés az ISO/IEC 17629 szabvány alapján történt. További információ: http://www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftveralkalmazástól, az illesztőprogramtól és a dokumentum összetettségétől függően változhat.)
Terhelhetőség (havi, letter)
Up to 8000 pagesAkár 8000 oldal (A terhelhetőség az egy hónapban kinyomtatható oldalak maximális száma. Ezen érték segítségével összehasonlítható a termék robusztussága más HP LaserJet és HP Color LaserJet készülékekkel, és lehetővé teszi a nyomtatók és többfunkciós készülékek megfelelő üzembe helyezését, a csatlakoztatott egyéni vagy csoportos felhasználók igényeinek kielégítése érdekében.)
Kihasználtság (havi, A4)
Akár 8000 oldal (A terhelhetőség az egy hónapban kinyomtatható oldalak maximális száma. Ezen érték segítségével összehasonlítható a termék robusztussága más HP LaserJet és HP Color LaserJet készülékekkel, és lehetővé teszi a nyomtatók és többfunkciós készülékek megfelelő üzembe helyezését, a csatlakoztatott egyéni vagy csoportos felhasználók igényeinek kielégítése érdekében.)
Ajánlott havi nyomtatási mennyiség
100-1000 (A HP azt javasolja, hogy a havonta kinyomtatott oldalak száma ne haladja meg a készülékre vonatkozó - a kellékek cseréjének időközén, az eszköz kibővített garanciaidőn túli élettartamán és egyéb tényezők alapján megadott - optimális teljesítménytartományt.)
Fekete-fehér nyomtatási minőség (legjobb)
Akár 600 x 600 dpi
Nyomtatási nyelvek
PCLm/PCLmS; URF; PWG
Nyomtatási technológia
Lézer
Csatlakozások, alapfelszereltség
802.11b/g/n (2,4 GHz-es) Wi-Fi-rádió + BLE
Mobil nyomtatási képesség
HP Smart alkalmazás; Apple AirPrint; Mopria -tanúsítvány; Wi-Fi© Direct-nyomtatás A Wi-Fi© a Wi-Fi Alliance© bejegyzett védjegye. A vezeték nélküli működés csak a 2,4 GHz-es frekvencián érhető el. További információk: www.hp.com/go/mobileprinting. A vezeték nélküli kapcsolatot befolyásolja a fizikai környezet és a hozzáférési ponttól mért távolság. Az AirPrint és az AirPrint embléma az Apple© Inc. védjegye. A Mopria© embléma a Mopria Alliance, Inc. bejegyzett és/vagy be nem jegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A jogosulatlan használat szigorúan tilos. A használatához a HP Smart alkalmazás letöltése szükséges. További részletek a helyi nyomtatási követelményekről: www.hp.com/go/mobileprinting. Egyes funkciók/szoftverek csak angol nyelven érhetők el, illetve eltérnek az asztali és mobilalkalmazásokban. Előfordulhat, hogy Instant Ink-előfizetésre van szükség. Az Instant Ink nem minden országban érhető el. A részletekért lásd: www.hptonerservice.com. Külön megvásárolható internet-hozzáférés szükséges hozzá. Az összes funkció kihasználásához HP-fiók szükséges. Az alkalmazás-áruházakban megtekinthető a támogatott operációs rendszerek listája. A faxfunkciók csak fax küldésére használhatók, és a használatukhoz további eszközök megvásárlására lehet szükség. További információ: www.hpsmart.com/mobile-fax
Vezeték nélküli funkció
Igen
Minimális rendszerkövetelmények Macintosh esetén
Apple© macOS Catalina (v10.15) macOS Big Sur (v11.0) macOS Monterey (v12.0); 2 GB HD; Internetkapcsolat szükséges
Minimális rendszerkövetelmények
Microsoft© Windows© 11, 10: 32 bites vagy 64 bites, 2 GB szabad merevlemez-terület, internetkapcsolat.
Kijelző
ICON LCD; LED
Processzor sebessége
500 MHz
Maximális memória
16 MB flash ROM; 64 MB DDR1; 32 KB NVRAM
Memória
64 MB
Kompatibilis operációs rendszerek
Windows 11; Windows 10; macOS 10.14 Mojave; macOS 10.15 Catalina; Linux (A Windows© XP (64 bites) és a Windows Vista© (64 bites), Windows 8, 8.1 nem támogatott. A teljes szoftverváltozat csak Windows 10 és újabb verziókhoz érhető el; Windows Server 2008 R2 (64 bites), 2012 (64 bites), 2012 R2 (64 bites), 2016 (64 bites) rendszeren csak a nyomtató-illesztőprogram lesz telepítve. A táblagépeken futtatható Windows RT (32 és 64 bites) rendszer az RT rendszerbe beépített, egyszerűsített HP nyomtató-illesztőprogramot használ; A Linux rendszerek operációs rendszeren belüli HPLIP szoftvert használnak.)
Papírkezelő bemenet, alapfelszereltség
150 lapos adagolótálca
Papírkezelő kimenet, alapfelszereltség
100 lapos gyűjtőrekesz
Nyomathordozó-típusok
Sima papír, boríték, levelezőlap, címke
Támogatott nyomathordozó-méretek
A4; A5; A6; boríték (C5, DL); egyéni
Nyomathordozó-méretek, egyedi
105 x 148 - 216 - 355,6 mm
Lapolvasó típusa
Síkágyas
Beolvasási fájlformátum
JPG, RAW (BMP), PNG, TIFF, PDF
Beolvasási felbontás, optikai
Akár 600 ppi
Maximális beolvasási méret
216-297 mm
Beolvasási technológia
CIS
Fekete-fehér másolási sebesség (maximális, A4)
A készenléti állapot utáni első példány elkészítési és az egyoldalas másolási sebesség mérése az ISO/IEC 29183, a kétoldalas másolási sebesség mérése az ISO/IEC 24735 alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ: http://www.hp.com/go/printerclaims. A pontos sebesség a rendszer konfigurációjától, a szoftveralkalmazástól és a dokumentum összetettségétől függően változhat.
Másolási sebesség (fekete, normál minőség, A4)
Akár 20 másolat percenként
Másolási felbontás (fekete szöveg)
600 x 400 dpi
Másolatok maximális száma
Legfeljebb 99 másolat
Másolás kicsinyítési/nagyítási beállításai
25-400%
Másoló beállításai
Másolatok száma; Világosítás/sötétítés; Optimalizálás; Papír